Ние създаваме страст, ние създаваме емоция, ние създаваме висококачествени уеб преживявания, индивидуализирани спрямо вашите нужди и цели!

Услуги

Уеб дизайн и разработка

За нас всеки уеб сайт е уникален и изисква различен подход. Ние комбинираме креативност и техническа експертиза за да създадем лични уеб преживявания с безупречна функционалност. Стремим се да предоставяме продукти и услуги, които надвишават Вашите очаквания. Използваме иновативни технологии като HTML5, LESS, SAAS, CSS3, Bootstrap и много други за да създаваме висококачествена функционалност и потребителско преживяване.

Създаваме различни видове уеб сайтове със страст и отдаденост:

Корпоративни уеб сайтове

Вашият уебсайт е лицето на Вашия бизнес и едно от първите места където взаимодействате с Вашите клиенти и партньори. Ние създаваме уеб сайтове със запомняща се идентичност и ясно послание репрезентиращо вашия бранд и цели, които ще оставят дълготрайно впечатление на всеки посетител.

Онлайн магазини

Увеличете трафика към продуктите Ви и конвертирайте посещенията в продажби. Генерирайте лоялност и доверие на Вашите клиенти и ги накарайте да се връщат отново и отново.

Лични уеб сайтове

Разкажете на света своята лична история по начин, който всеки ще запомни!

Промоционални уеб сайтове

Landing страници, бюлетини, промоционални страници, продуктови страници, уеб сайтове ориентирани към конкретни резултати и др.

Индивидуализирани уеб решения

Интеграция с различни приложения, индивидуализирани уеб услуги и т.н.

Достигнете и ангажирайте Вашата аудитория на всякакви устройства с responsive дизайн и разработка.

Вярваме, че Вашия успех е и наш успех!

Свържете се с нас!

Услуги

Онлайн Маркетинг

Представете си … представете си, че Вашето послания е чуто само от
Вашата предпочитана аудитория

Представете си … представете си, че Вашето послания е чуто само от Вашата предпочитана аудитория , разделена по възраст, език, локация, интереси и много повече. . Представете си, че всяка похарчена стотинка има история и реална стойност на възвръщаемост. Да, всичко това е възможно сега с нашите онлайн маркетинг услуги.

Ние предоставяме високоефективни онлайн маркетинг услуги, ориентирани към резултата, базирани на дълбоко разбиране на пазара и потребителите и висока експертиза в управлението на дигитални кампании.

Вярваме в много прецизната индивидуализация на всяка кампания в зависимост от Вашите нужди, проект и целева аудитория.

Google AdWords реклама
Като сертифициран Google Партньор ние използваме всички предимства на на-голямата платформа за дигитален маркетинг за да оптимизираме Вашите кампании и достигнем Вашите цели.

Реклама в социалните медии
Имаме богат опит в създаването и управлението на онлайн кампании във Facebook, LinkedIn, Twitter и други социални платформи.

Реклама в специализирани онлайн медии
Изберете правилната онлайн медия в зависимост от Вашата целева аудитория и цели.