Управление

КРИСТИЯН ЛОЗАНОВ

Управител и Съосновател

10+ години IT опит в софтуерни решения и
управление на проекти

ГЕОРГИ БОТЕВ

Директор Бизнес Развитие и Съосновател

7+ опит в маркетинг и продажби
4+ години опит в управление на IT проекти.

Процес

Стремим се процесът на уеб дизайн и разработка да е колкото е възможно по-опростен. Имаме няколко фази и вярваме, че са наистина важни за успешното създаване на всеки уеб проект.

Стъпка 1

Събиране на информация

Това е най-важната стъпка в нашия процес на успешно създаване на уеб сайт. Първо търсим отговора на много въпроси като:
- Защо искате нов уеб сайт? Какъв проблем ще се разрешава с него? Ще продавате ли продукти, предоставяте информация или промотирате услуга?
- Кой ще разглежда сайта ви? Краен клиенти, някой който ще препродава стоката или партньор?
- Какво ще е съдържанието на уеб сайта? Може би продуктова информация, която ще е налична само онлайн?
- Как вашия бизнес/организация ще бъде повлияна от новия уеб сайт?
- И много други.

Стъпка 2

Планиране

Като се базираме на отговорите Ви в стъпка 1, ще създадем проектен план с конкретни дати за следващите стъпки, какви технологии ще използваме, карта на сайта с всички страници и всички останали малки детайли.

Стъпка 3

Дизайн

Креативният ни екип ще създаде няколко напълно различни дизайна базирани на много фактори като: целева аудитория, цел на уеб сайта, цветове и лого на компанията, слоган на компанията и много други. Ще Ви покажем различните дизайни и заедно ще изберем и разработим най-добрия изглед и усещане на новия Ви уеб сайт.

Стъпка 4

Разработка

В тази фаза програмистите ни ще създадат и настроят всички страници и функционалности на новия уеб сайт. В тази фаза ще бъде изградена и CMS система (Content Management System).

Step 5

Тестване и предаване на клиента

Преди да отворим сайта за посетители е много важно да тестваме за всякакви възможни проблеми, бъгове и визуални дефекти. Ще тестваме всички функционалности като форми и скриптове, също така ще тестваме сайта с всички браузъри в техните 3 до 5 последни версии. След като сме наистина сигурни, че всичко е готово, ще отворим сайта и ще го регистрираме в различни търсачки и директории.

Стъпка 6

Поддръжка

Последната стъпка е поддръжката на сайта за да осигурим гладката му работа без проблеми. Регулярно ще създаваме back-up версии на сайта.

Защо Ентро

Focus

Фокус

Всичко, което правим се върти около Вас! Вярваме, че Вашия успех е и наш успех и, затова, ще се уверим, че ще добием дълбоко разбиране на Вашата идентичност, визия, цели и нужди и че ще предоставим индивидуално решение.

Flexible Solutions

Гъвкави решения

Знаем че всичко е възможно и имаме волята да надскочим всички лимити за да предоставим най-доброто решение за Вашия бизнес растеж!

Ethusiasm

Ентусиазъм и страст

Всичко започва с ентусиазирани и вдъхновени хора, които обичат това, което правят. И ние наистина обичаме това, което правим. Това е нашия неизчерпаем източник на енергия, креативност, мотивация и стремеж към иновации, които ще захранят успеха на Вашия проект.

Partnership

Партньорство

Вярваме в дълбоките, дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, основани на доверие, ясна и директна комуникация, взаимен интерес и прозрачност.

Quality

Качество

Ценим качеството във всички аспекти на нашата работа и живот, стремим се да предоставяме умни решения до последния детайл. Качеството не е акт – то е навик!